logouj

BÚTORTERVEZÉS LÉPÉSEKBEN

1

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen Visszahívást!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal vagy kérjen visszahívást és munkatárunk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az adatok feldolgozása

A telefonos egyeztetést követően elküldjük Önnek tájékoztató jellegű árajánlatunkat.

2

3

Jöhet a helyszíni felmérés!

Ha megközelítő árajánlatunkat rendben találta, akkor egy előre egyeztetett időpontban szakértő csapatunk elvégzi a helyszíni felmérést. A helyszíni felmérés DÍJSZABÁSA függ az adott településtől (Pécs és 25 km-es vonzáskörzetében DÍJMENTES). A kiszállás költéségéről a tájékoztató jellegű árajánlatunkkal együtt tájékoztatjuk. Sikeres megrendelés esetén az összeget jóváírjuk a végszámlán.

Minták kiválasztása katalógusainkból!

A felmérés során katalógusainkból kiválaszthatja a tervezett bútorok anyagát, színét és felületét. Nem kell bemutatóterembe menni, hiszen a mintákat házhoz visszük.

4

5

3D Látványtervek elkészítése!

A kiválasztott színek és anyagok, illetve a helyszíni felmérésen elvégzett mérések alapján fotorealisztikus látványtervet készítünk, hogy tiszta képet kapj a tervezett bútor kinézetéről.

Végleges árajánlat elkészítése!

Rejtett költségek nélkül elkészítjük a végleges árajánlatot, amennyiben az élethű 3D Látványterv elnyerte tetszését.

6

7

Kezdődhet a gyártás!

A árajánlat elfogadását követően megküldjük szerződésünket, melyben GARANCIÁT vállalunk munkáinkra. Az előlegszámla összegének kiegyenlítését követően megkezdjük a kért termékek gyártását. Ez 5-8 hetet is igénybe vehet.

Az elkészült termékek kiszállítása!

A gyártás végeztével, egy előre egyeztetett időpontban házhoz szállítjuk a bútorokat. A szállítás alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk a csomagolás minőségére, hogy a sérülés lehetőségét minimálisra csökkentsük.

8

9

A kiszállított termékek beépítése!

A szerelést igénylő bútorok beépítését szakértő csapatunk a megbeszélt időpontban elvégzi. Egy konyha esetében (nagyságtól függően) 2-4 nappal lehet kalkulálni.

A bútorok végleges átvétele!

Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra. Köszönjük, ha vásárlóink között köszönthetjük és bizalmát! Reméljük, hogy bútoraink hozzájárulnak otthona szépségéhez és kényelméhez.

10

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

PARTNEREINK