logouj

A világszerte elérhető dekorok texturált HPL mintákon kerülnek bemutatásra. A katalógusban az összes dekor nagyobb képábrázolása is megtalálható. A kollekció a termékek széles spektrumát fedi le, beleértve: 154 MF Board, 68 exkluzív munkalap, 24 avantgard termék és még sok más.

Az új kollekció lenyűgöző és változatos, így mindenki megtalálhatja benne az ízlésének és stílusának megfelelő dekorációt.

 

Inspiráció minden Otthonba

Legyen szó egy modern belvárosi loft-ról vagy egy elegáns irodáról, az Új Kronodesign® Global Collection 23/27 minden otthonba és környezetbe inspirációt hoz. A kollekcióban szereplő különleges minták és textúrák lehetővé teszik, hogy egyedi és kifejező belső tereket tervezzen, melyek tükrözik az Ön egyéni stílusát és személyiségét.

 

Fedezze fel még ma!

Fedezze fel az egyedi mintákat, textúrákat és színeket, melyek segítségével otthona vagy irodája új életre kelhet. Legyen részese a dizájn világa legújabb trendjeinek, és tegye egyedivé környezetét az új Kollekció segítségével!

 

A Kronodesign® Global Collection 23/27 Mintakönyv segítséget nyújthat új bútor- és belsőépítészeti koncepciók megalkotásában.

fotók: krono-shop.com

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

PARTNEREINK

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

PARTNEREINK

KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

PARTNEREINK